Sif Terminal Rotterdam

Roos Zand en Grint maakt vandaag een klant blij met circa 3000 ton betongranulaat 0/31,5mm.Naast het leveren van het product heeft Roos Zand en Grint ook de meest ideale loslocatie verzorgd.Door deze extra service voor de opdrachtgever optimaliseren we de levering.Zo komen de grondstoffen op de snelste en meest efficiënte manier op locatie. Het Betongranulaat wordt geleverd op de Maasvlakte in Rotterdam.

Betongranulaat is een grondstof die ontstaat bij het recyclen van bouw- en sloopafval. Deze grondstof wordt vaak gebruikt als verhardingslaag in de wegenbouw of als grindvervanger bij het maken van nieuwe beton.

 

Ophoogzand in Rockanje

In Rockanje wordt vandaag 200m3 ophoogzand geleverd. Ophoogzand heeft minder eisen dan andere zandsoorten. Het grote voordeel hiervan is dat de zandsoort daardoor goedkoop aangeboden kan worden. Ophoogzand is opgebouwd uit een erg fijne korrelstructuur. Hierdoor kan het goed stabiliseren, waardoor het geschikt is om oppervlakte op te vullen of op te hogen.

Kijk bij producten om te kijken wat andere mogelijke zand en grind soorten zijn.

Ophoogzand in Hekelingen

In opdracht van een klant in Hekelingen zijn vandaag 10 BigBags ophoogzand geleverd. Roos Zand en Grint is actief in een business to business markt en in de consumenten markt. Deze particulier wilde het ophoogzand in BigBags geleverd zodat het makkelijk vervoerd kon worden richting de achtertuin. Meedenken en adviseren om onze klanten tevreden te stellen staat centraal.
Neem contact op voor de mogelijkheden!

Maatschap Biesheuvel

In opdracht van Maatschap Biesheuvel, levert Roos Zand en Grint B.V. vandaag 1350 ton Menggranulaat 0/31,5mm (Repac). Dit is voor gebruik op hun eigen terrein. Repac is een mengsel van gebroken bakstenen en betonpuin. Het cement uit de aanwezige beton zorgt voor een water bindende werking, wat een verhardende werking heeft.

De haven Spijkenisse

Voor Vink Aannemingsmaatschapij B.V. wordt vandaag ongeveer 1000m3 Ophoogzand door Roos Zand en Grint B.V. geleverd. Dit zal geleverd worden in de haven van Spijkenisse. De Haven Spijkenisse wordt een omgeving die je nergens anders vindt in de gemeente Nissewaard. Er is ruimte voor detailhandel, dienstverlening en horeca, maar vooral veel ruimte om aan het water te wonen en verblijven.Deze haven kent straks een divers aanbod aan nieuwbouwwoningen in allerlei verschillende stijlen.

Zuiveringslocatie

Evides Waterbedrijf renoveert een pompstation op de drinkwater zuiveringslocatie Berenplaat in Spijkenisse. Het oude pompstation wordt vervangen door een nieuw, energiezuinig exemplaar. Roos Zand en Grint helpt hier in opdracht van Dusseldorp InfraSloop en Milieutechniek B.V. een handje aan mee. Er wordt circa 375 m3 ophoogzand geleverd. Tevens hebben we als extra service een melding gemaakt bij Rijkswaterstaat. Wanneer er gebruikt wordt gemaakt van grond-, baggerspecie, of bouwstoffen moet dit in veel gevallen gemeld worden bij het Meldpunt bodemkwaliteit van Rijkswaterstaat.

Haven-Zuid Spijkenisse

De Haven Spijkenisse. Stoer. Dat is het om straks in De Haven Spijkenisse te wonen. Pakhuizen en herenhuizen weerspiegelen in het water. Bootjes dobberen op het water heen en weer. U hoort touwen die tegen de masten van de zeilboten aan tikken en de vogels die met hun getjilp boven het water vliegen.

Thuiskomen in Bernisse

Op een korte afstand van Spijkenisse heeft VolkerWessels Vastgoed een prachtige woonwijk ontwikkeld: de Kreken van Nibbeland. In opdracht van KWS heeft Roos Zand en Grind hier 3000m3 ophoogzand geleverd.