Over Roos Zand en Grint B.V.

Vrachtwagen Roos Zand en Grind

Roos Zand & Grint BV is een gevestigde leverancier van toeslagmaterialen, zoals zand, grind en granulaten, en producten voor infra toepassingen zoals spoorwegballast, wegverharding of dijkversterking. Door de overname van Van Der Wal Zand & Grint BV in 1988, is Roos Zand & Grint BV al 30 jaar een van de leveranciers rondom Rotterdam en op de Zuid-Hollandse eilanden. 

Producten in het assortiment van Roos Zand & Grint BV zijn oa: Rivier- en zeezand, Rivier- en zeegrind, kalksteen, ballast, zandsteen alsook recyclageproducten zoals betongranulaat.  Onze producten zijn gecertificeerd volgens Europese normen. Voor detail informatie en certificaten verwijzen wij naar de producten pagina.

Roos Zand en Grint is onderdeel van de Roos Groep B.V. de specialist in Nederland en België op het gebied van de aanleg van cementbeton- en betonverhardingen. Onder de gezamenlijke naam Roos Groep hebben wij onze bedrijven gebundeld met als doel duurzaam te ondernemen evenals hoge kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Kijk op www.roosgroep.com 

Waar wij voor staan!

Door samenwerking te realiseren met andere partijen is alles mogelijk.

Zolang de klant maar centraal staat!

  • Betrouwbaar & snel
  • Wij werken met geschoolde en vakkundige chauffeurs/medewerkers
  • Wij leveren zand, grind en grond op momenten dat u het nodig hebt
  • Wij houden ons aan de veiligheidsregels van klanten
  • Goede service, wij zetten dat stapje meer om u tevreden te stellen

Top leveringsgebieden

Spijkenisse
Hellevoetsluis en omgeving
Rottterdam
Havengebied Rotterdam
Oostvoorne/Rockanje